Hírek

HAE Global Conference 2018

A 2012-es koppenhágai, a 2014-es washingtoni és a 2016-os madridi helyszínek után, jövőre Bécsben lesz a 2018-as HAE Global Konferencia.

További információk a következő honlapon lesznek elérhetők: http://haei.org/haegc18/

Hilfenhaus-díjat kapott Farkas Henriette

Rangos elismerést kapott Farkas Henriette, a magyarországi HANO Központ fejezetője és egyesületünk szakmai társelnöke. A teljes interjút a csatolt pdf fájlban olvashatják.

Interview with Prof Farkas Henriette

10th C1-INH Deficiency Workshop

A hétvégén zajlott a 10-ik C1-INH Deficiency Workshop Budapesten. A rendezvény honlapján elérhető program alapján nagyon sok érdekes előadást hallhattunk.

http://2017.haenetworkshop.hu/

 

Nyári Nemzetközi Ifjúsági Tábor

Tisztelt Nemzeti Szervezetek, HAEi Tagok!

Talán emlékeztek rá, hogy a 2016-os madridi HAE (HANO-s) Világkonferencián a „Fiatalok-Életútja” program milyen sikeres volt. Azóta a fiatalok nagyszámú csoportjai a közösségi média segítségével kapcsolatban maradtak egymással

Nagyon jó érzés látni, […]

Ritka Betegségek Világnapja – 2017

Az EURORDIS és az annak keretein belül működő Nemzeti Szövetségek Tanácsa, melynek a RIROSZ is tagja 2008-ban indította el a Ritka Betegségek Világnapját, amelynek célja, hogy a különböző szervezetek egymással együttműködve rendezvények és a média […]

HANO-Klub 2016 – Meghívó

A HANO Betegszervezet nevében örömmel értesítjük Önt és családját, hogy a Kútvölgyi Klinika segítségével ismét megrendezzük éves találkozónkat, a HANO-Klubot.

Időpont:           2016. november 11. (péntek) 11 órától (kb. 14 óráig)

Helyszín          Kútvölgyi Klinikai Tömb: Budapest, Kútvölgyi út […]