ВИДЕО

/ВИДЕО

Професорката Весна Гривчева – Пановска доби меѓународна награда за извонредност

By |2018-12-25T05:05:33+00:00December 25th, 2018|Uncategorized, ВИДЕО, ПРЕС|

Професор, Д-р Весна Гривчева-Пановска од Република Македонија ја доби наградата за Извонредност во медицинско истражување, што секоја година ја доделува International Medis Awards. Наградата, доделена на 29.11.2018 година, е за [...]

Трета регионална средба на доктори и пациенти заболени од ХАЕ во Скопје, септември 2018 година

By |2018-10-15T08:22:42+00:00October 15th, 2018|HAEi Events, ВИДЕО, ПРЕС|

Здружението за хередитарен ангиоедем ХАЕ Македонија организираше трет ХАЕи Регионален состанок на земјите од југоисточна Европа за хередитарниот ангиоедем, што се одржа во хотел Мериот во Скопје на 28 и [...]

ХАЕ КАРАВАН во 7 градови: Штип, Кочани, Струмица, Тетово, Крушево, Охрид и Битола

By |2018-09-13T12:44:48+00:00November 28th, 2014|ВИДЕО, ПРЕС|

Во периодот од 18 октомври до крај на ноември 2014 година, Здружението на пациенти ХАЕ Македонија ќе реализира едукативен ХАЕ Караван во 7 градови во Македонија: Штип, Кочани, Струмица, Тетово, [...]